onsdag 21. desember 2011

Kalkpose til buldring og klatring :-)

Jula nærmer seg med stormskritt, og jammen er jeg ferdig med det jeg skal- slettes ikke værst :-) Siste hjemmelagede prosjekt ble idag ferdig, hjemmesydd kalkpose til klatring. Har noen i familien som er litt glad i det nemlig!Har laget endel hjemmelagede gaver i år, men det er noen  mottakere som titter innom her, så de får publiseres etter jul. Men denne gaven er jeg ganske trygg på at ikke blir kikket på :-)







Lykke til med de siste juleforberedelsene :-)

mandag 12. desember 2011

Et lite knippe julekort

Et lite knippe av årets julekort! Ble vel rundt 25 hjemmeproduserte kort i år. Nå skal det bare få konvolutt og frimerke på seg, for så å sendes ut til familie og venner. Alltid koselig å sende julekort(og alltid koselig å få noen tilbake) :-) Nå er det bare å vente på at snøen skal komme, kan ikke si jeg har hatt så veldig julestemning når det blåser stormer rundt huset både titt og ofte. Huff!!









Ha en fin førjulstid!

søndag 20. november 2011

Hei og hopp!
Her har det vært bloggtørke over  alt for lang tid! Hobbyvirksomheten min om dagen har bestått av snekring, maling, taktekking og forskalling, håper på bedre tider når det kommer til hobby :-) Men det fins jo noe positivt i det, vi har faktisk BILENE I GARASJEN!!! :-)  Men jeg har nå rukket å strikke denne Blåfjell-lua, den måtte jo bare prioriteres iom den skal i 1. desember-pakka til ei lita frøken. Håper hun kommer til å like den(noe jeg igrunn ikke er så redd for)


Håper jeg dukker innom her snart igjen :-)

lørdag 29. oktober 2011

Serviettboks ala Duni

Jeg har hatt en veldig kjekk duni serviettboks på bordet mitt en stund, men er veldig lei av utseende på den(og den er blå). Ikke det at jeg ikke liker blå, men alt annet er jo lilla hos meg. Så i dag demonterte jeg rett og slett hele boksen, og laget meg en mal. Og resultatet ble denne :







Da er det snart klart for helgas andre nattevakt! Veldig moro å skulle stille klokka tilbake en HEL time midt på natta da :-/ 

Ha en fin fin lørdagskveld!

onsdag 26. oktober 2011

Sjokoladeboks

Innimellom all garasjemaling kom det en regnværsdag!! Jeg har dermed hatt en hel ettermiddag til scrapping, JIPPI :-) Idag har jeg sitti å puslet med en sjokoladeboks fra Freia. Kjøpte meg dette herlige stempelet fra Mo Manning i dag tidlig- er SÅÅÅÅ fornøyd med det :-) Håper de ansatte i barnehagen som får denne blir fornøyd!





mandag 24. oktober 2011

Jeg sier bare GARASJE...

Ikke mye liv på denne siden om dagen, ALL tid har gått til garasje! Mye jobb, men veldig ok å få den opp(ikke isskraping til vinteren!! :-) ) Slenger ved ett kort fra treårsdagen til Emilie igår. Glad jeg laga det for en stund siden, ellers hadde det nok ikke blitt noe kort i år. Har prøvd meg på 3D effekt denne gangen, var egentlig veldig gøy..





fredag 14. oktober 2011

Dukkelise`s nye antrekk :-)

Dukkelise har fått bo hos meg i påvente av å få flytte til sin nye eier. Hun flytter nemlig ut neste helg med sin nye lille garderobe. Det fins ei lita 3 åring som snart skal få henne. Her er hun utstilt med sitt aller første hjemmelaga antrekk. Oppskriften på buksa, genseren og lua er faktisk fra Europris, mens bootsa er forminsket fra de opprinnelige babybootsa(kjøpt på ravely.com). Syns hun ble søt jeg!







 








Ha en fin helg alle sammen!!

søndag 9. oktober 2011

Ett kjapt lite kort

Dårlig med blogging om dagen! Skyldes delvis litt dårlig tid, og det faktum at min samboer har boltret seg med nytt spill på pcen sin!! Han bruker opp hele plassen på nettlinja vår( sånn går det når man bor på "landet"), ikke noe fiberhastighet her i gården. Tror jeg må starte underskriftskampanje i gata vår, og sende til en av disse fiberleverandørene? Laget et kort i litt full fart i går, har jo fått meg nye stempel, og skulle i bursdag :-) Disse søte små på kortet har jeg kjøpt fra Nellie Snellen, og bladene er faktsik fra nille!





onsdag 5. oktober 2011

Bilde i stua mi..

Da var nattevaktshelga og alt som skulle ordnes etter den over, så da er det vel på tide med en oppdatering. Har ikke utrettet stort av hobby denne helga, men kommer med litt "gammelt". Kom nemlig til å tenke på bilde som henger i stua mi, det er ikke som det en gang var. Bilde er opprinnelig fra Skeidar, men passet ikke inn i fargene da vi flyttet inn i huset vårt. Tenkte det var synd å kaste bort hele det store fine bilde, så malte rett og slett om hele bilde og rammen. Fikk påfunnet en kveld, og malte til langt på natt.. Enkelt motiv, men er veldig glad i fargene :-)


 




fredag 30. september 2011

Nok ett trekkspillkort


Trekkspillkort er moro! Laget dette kortet sammen med søstra mi forje helg :-) Litt dårlige bilder(men kortet er allerede sendt avgårde, så for seint å gjøre noe med det) Men her er hvertfall resultatet:








Ha en riktig god helg :-)

onsdag 28. september 2011

En liten fotoshoot

Hadde som sagt besøk av lillesøster i helga. Hun syns vel kanskje det er morsommere å bli tatt bilde av enn å måtte henge over bordet når jeg scrapper :-) Hadde det faktisk ganske festlig på vår lille fotoshoot :-) Kan vel ikke akkurat skryte på oss å være drevne fotografer, men noen bilder ble det hverfall!














søndag 25. september 2011

Et lite kort til..

Har besøk av min kjære søster denne helga, og vi koser oss :-) Kortlaging har stått på programmet. Jeg har vel kanskje en liten smule mer tålmodighet til dette enn henne, men hun har nå sittet der pliktoppfyllende og stanset ut figurer og bokstaver :-) kjekt å ha en håndtlanger!! 
En liten titt på ett av resultatene: 
  
                                                                                                                         



Ha en riktig fin søndag :-)

Maria-Linn og Jeanette 

fredag 23. september 2011

Et lite tapetsert bilde :-)

Har scrappet litt de siste dagene, men må vente litt med å legge ut resultatene, da jeg gjerne vil gi bort kortene før de havner her. Mye av hobbytiden går også til strikking og brodering, har endel jeg skal være ferdig med til en bursdag(og til julekalendertid). Legger ut et lite bilde av det første bilde jeg tapetserte her hjemme.


Ha en riktig god helg :-)

onsdag 21. september 2011

Mitt første trekkspillkort

Inspirert om dagen! Måtte prøve meg på trekkspillkort, var veldig gøy, og ikke så vanskelig :-) Kortet skal gå til min bror som har kjøpt seg hus(håper ikke han titter innom her). Jeg pleier egentlig å farge stemplene mine med TRIA tusjer, men idag har jeg malt litt med akvarell isteden. Resultatet ble litt så som så, må nok ut å skaffe meg akvarellpapir igjen. Arket jeg brukte ble alt for vått, noe som resulterte i at fargene gled litt utover.






Ha en fortsatt fin onsdagskveld :-)